Åsså har jag...

...slutligen efter 39år som "profillös" skapat mig en *hehe*

Kan man annat än bli glad :o)

Kan man annat än bli glad :o)

...när solen skiner, och man dessutom hittar Tussilago... Förvisso har de funnits nu ett tag. Men i väntan på andra blommor, som krokusar, pärlhyacinter, lijor mm. så duger Tussilgo gott, iallafall för mig. Håll med om att färgen är härlig! Som små solar på marken...

Man kan ju se detta som en rejäl kontrast till det tragiska som uppdagats i Österrike. Antar att det är flera än jag som suttit vid TV:n under de senaste dagarna och förundrats över vad det är som händer med vissa människor. VAD är det som driver någon att göra något såååå sjukt, och dessutom genomföra något som måste vara såååå planerat. Här är det minsann inte frågan om någon tillfällig sinnesförvirring, utan man undrar "hallå...vaddå sinne"?!!  NÄ, huvva... Det finns knappt ord!

Nu...ut i solen med er (om ni har någon där ni är, och om ni har möjlighet), och njut av det som finns omkring.
Kramen!

Hääärligt! Soligt idag, igen =)

Apropå gårdagens bloggande, så måste jag såhär i efterhand förtydliga lite varför jag så lyriskt pratade på om motorcyklar. Ja, jag rycktes väl med lite på grund av att det bullrar och wrooomar och puttrar mest hela dagarna nu omkring torget där min arbetsplats ligger. Liiiite inspirerad blir jag allt...och en aaaaaning avundsjuk också J Men nog om MC (i alla fall för idag...)


Som rubriken antyder, så har vi även idag härligt solsken. Även om jag vistas inomhus i butiken, http://www.gnistaniange.com, så är det ändå skönt att vila ögonen på det strålande solskenet som finns utanför skyltfönstren. En perfekt dag för födelsedagsfirande, som vi har hemmavid idag. Maken fyller år, inga jämna år, men egentligen är väl varje dag överhuvudtaget värd att firas. Och då kan man ju passa på då, en dag som denna. Så i kväll vankas det tårta... GRATTIS ÄLSKLING! Lämnar i alla fall en bild, så länge,  att frestas av *slurp*.


GRATTIS!

Vill ha... *suck*

Vill ha... *suck*
Ja, jisses vad jag önskar att jag hade MC-kort och NATURLIGTVIS en motorcykel. En Yamaha Virago, svart eller varför inte röd?! Ända sedan jag som 6-åring första gången åkte MC med en kusin, så har min längtan funnits där. Jag tyckte verkligen att det var SÅ häftigt! Och fortfarande när jag närmar mig de 40, så sitter "besattheten" i :-)
Då kan man undra, varför har människan inte gjort något åt det?
Ja... pengar, tid, familj...brist på företagsamhet (iallafall för detta). Mestadels har det brustit i att jag först och främst skulle behöva gå ner ett X antal kgn, för att överhuvudtaget hitta ett skinnställ som skulle kunna passa något sånär.

Frågan är nu, när 40-årsdagen närmar sig inom ett år, OM jag skulle kunna tänka mig att ta tag i åtminstone projektet att gå ner i vikt. Javisst!!!! Men då kommer en följdfråga på köpet: -Är det någon som sett en motivation springa förbi? Eller kanske finns det någon som har lite till övers att skänka bort?

Nej skämt åsido, så har jag inte mycket till vare sig motivation eller karaktär med i bagaget. Men OM jag mot förmodan skulle lyckas "komma över" motivation och ett uns karaktär,med påföljande viktnedgång. kan jag lova att bara familjen stöttar, och tiden räcker till, och jag kommer över en bunt pengar...ja, ska jag överväga att anmäla mig till körskolan för att fixa MC-kort. Dvs. att det kommer nog att hända NÄR SOM HELST  =) *fniss*

Jajamensan..jag med!

NU har jag sällat mig till de "horder" av människor som villigt delar med sig sitt liv, publicerat i cyberrymden. Tänka sig att jag har startat en blogg... Nu återstår "bara" att hålla igång den oxå....hmmmm. Och naturligtvis att vara något sånär underhållande, så att folk tittar in ;-)

Undrar just vad man ska skriva om då?
Mode??? Näe, se det ligger inte direkt för mig
Jamen party då... *höhö*, det skulle allt bli bra tråkig läsning det. (Undrar just när jag var på fest sist....århundrade *vilket*???)
Resor? Ja, vilken av mina två utlandssemestrar ska jag börja avhandla. DU förstår själv, där är man ute och cyklar!
Livet som förälder? Mat? Företagande? Hmmmm..... De e nog allt bra tur att det inte är avhängt på tid, ja, bloggandet alltså. För här får jag nog ta mig en funderare, eller två, eller tre, eller.......
Tills nästa gång,
Kramen på er /Monizz


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0